Line Up

Re-Play

Re-Play is een Nederlandse zanggroep die bestaat uit Henk Waarde, Mark Dakriet en Samuel de Wit. De groep werd opgericht in 1994 in Rotterdam en heeft sindsdien een grote bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziekscene. In 1996 bracht Re-Play hun debuutalbum "Re-Play" uit, met Top 40 hits als “Ala Day”, "Kijk Om Je Heen" en "Ik Denk Aan Jou". Het album was een succes en hielp hierdoor de groep snel bekend te worden bij het Nederlandse publiek. De volgende grote stap in hun carrière was natuurlijk de samenwerking met Gordon met hits als ‘Never Nooit Meer”, “Ligt ’t Nou Aan Mij” maar ook ‘Zolang’ en ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’. Zowel in 2001 en 2002 won de groep TMF Awards voor de Beste Nederlandse R&B-groep. Hun nieuwe single "Nu of Nooit" is een nummer dat je aan het dansen krijgt en je hart doet kloppen. Het is een lied dat gaat over keuzes die je in je relatie maakt. Het refrein is zo catchy dat het de hele dag in je hoofd blijft hangen! Hun muziek is geliefd bij een breed publiek en de live-optredens zijn altijd energiek en entertaining. Het optreden van Re-Play staat om 20.00 uur op het programma!

Dylisa

Ook de jonge talentvolle Dylisa verayscha zal 16 juli on stage staan! Dylisa zal gaan schitteren met haar catchy en diepgaande tracks. Met haar release ‘Superwoman’ wist ze een gevoelige snaar te raken door het te hebben over het geweld waar vrouwen dagelijks mee te maken krijgen. Dylisa maakt muziek op gevoel en dat gevoel weet ze perfect over te brengen in haar tracks en on stage. Dylisa was ook al van de partij bij de allereerste editie van het Wereldfestival in 2017 waar zij samen met de jongens van Van Snelle optrad! Dylisa staat om 19.30 u op het programma.

Anthony & Friends

Naast dat Anthony Pinas zijn eigen dansschool OnPoint Dancelab in Diemen en Amsterdam IJburg heeft, heeft hij ook een muziekstudio in Diemen, produceert hij muziek (onder zijn producernaam Apimadeit) en begeleidt hij jonge talentvolle artiesten. Anthony produceert voornamelijk hiphop, rap en R&B muziek en soms ook kinderliedjes, zoals het Sinterklaasliedje Klik Klik Klak die de OnPoint kids voor Sinterklaas hebben mogen zingen tijdens het jeugdjournaal in 2021. Bij Anthony & Friends zijn artiesten te zien en te horen waar Anthony nauw mee samenwerkt. Anthony & Friends staan 18.30 u op het programma!

Accion Con Clave

De band Accion Con Clave is in 2013 opgericht. De muzikanten kenden elkaar reeds uit de Nederlandse latin wereld. Initiatiefnemer en bandleider Frank Dijkstra heeft na zijn conservatoriumopleiding 13 jaar in Zuid Amerika gewoond en gewerkt als pianist en arrangeur. Hij heeft tot nu het meeste repertoire ingebracht en richting gegeven aan de band. De arrangementen zijn samen ontwikkeld en een aangepast voor en door de bandleden. De meeste bandleden hebben al bekendheid in de Nederlandse latin wereld en ook buiten de grenzen. De samenstelling van culturen afkomstig uit Nederland, Nederlandse Antillen, Colombia en Venezuela komt ook naar voren in het repertoire. Rudy Varela is de lead zanger met Colombiaanse en Antilliaanse roots en Viona Plaza is de lead zangeres, geboren in de Dominicaanse Republiek. Accion Con Clave speelt naast salsa en Son uit Puerto Rico en Cuba ook anders getinte Zuid-Amerikaanse muziek, zoals merengue, bachata en timba. Kom dansen op hun zwoele en swingende nummers. Accion Con Clave staat om 15.00 u op het programma.